За Бога братя и сестри, гласувайте! Гласувайте срещу статуквото, срещу тези които 27 години служат на чужди господари, продават народ и родина за шепа сребърници

За Бога братя и сестри, гласувайте! Гласувайте срещу статуквото, срещу тези които 27 години служат на чужди господари, продават народ и родина за шепа сребърници, Тези които позволиха грабежа и погрома над България. Не избирайте по малкото зло, защото всички те са метастази на едно голямо зло – Новият Икономически Колониализъм, който иска да ни отнеме деца и внуци, жилище и земя, род и родина. За да спасим България, трябва да дадем своя глас за тези които се борят за спасението на България. Дори да не влезат в Парламента, Вие не губите нищо. Губят те – партиите от статуквото вашите 11 лв. , които взимат ежегодно за Вашият глас. Губят те, защото ще управляват с минимален вот. Ако вота срещу тях, вота за малките партии борещи се срещу статуквото е 50%, някой от тях със сигурност ще влязат в Парламента. Това ще даде тласък на обединението им и промяната.
Аз лично бих Ви препоръчал да гласувате за номер 14 – „Възраждане“, те се отказаха от субсидията си така, че вашите 11 лв. ще останат в бюджета, може да гласувате и за номер 2 – Българска Пролет – Велизар Енчев, също за Независимият кандидат Димитър Байрактаров номер 22 в 25 МИР / независимите не взимат субсидия / и разбира се за нас – Коалиция КОЙ – Българската левица и Зелена Партия (18). Ние като коалиция също не взимаме субсидия, освен ако не влезем в Парламента. Но ако влезем ще дарим на пенсионният фонд.
Има и други партии, има избор. Направете Вашият информиран избор срещу статуквото. Подкрепете Промяната.

Светозар  Съев
Коалиция КОЙ (18 в бюлетината)

Публикувано в Политически позиции. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *