Псевдо-патриотите блокираха границата, колкото да ги снимат камерите, после пуснаха всичко

В абсолютна пародия се превърна акцията на псевдо-патриочната коалиция „Обединени патриоти“, които блокираха границата с Турция, в опит уж да спрат автобусите с избиратели. Вместо това да се случи обаче, всичко се оказа прозрачна пропагандна акция, която продължи само докато телевизиите дойдат да си направят репортажите. След това блокадата се вдигна, и фактически нито един гласоподавател, пратен от Ердоган, не беше спрян.

Случващото се е жалък опит на угасващите „Обединени патриоти“ да спечелят избиратели, които ускорено губят под натиска на нови автентични патриотични формации от типа на Коалиция КОЙ (18 в бюлетината). Каракачанов, Симеонов и Волен всъщност нямат нищо против нито ДПС, нито ДОСТ, защото те им партнират в измамата да се изкарат патриоти. Но реални действия срещу ДПС и ДОСТ псевдо-патриотите никога не са предприемали. Дори клекнаха за секциите в Турция и позволиха и там да се гласува, въпреки че се заканваха жестоко да спрат това. Сега същото и с блокадата на границата.

Ако някой иска реално да я блокира, той има тази възможност – достатъчно е да си спомним гръцките фермери, или дори – българските шофьори на камиони, когато Турция им намали разрешителните. Ако обаче иска само да се покаже по телевизора, чак такива усилия не са необходими.

Коалиция КОЙ призовава избирателите да мислят, и да си дадат сметка, че псевдо-патриотите са в политиката вече от десетилетия, и са преки съучастници в докарването на страната до настоящото състояние…

Публикувано в Политически позиции. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *