Баща ми прокарваше трасетата на електропроводите, сега ЧЕЗ ми го продават

Много хора се заблуждават, че предизборната кампания се прави от някакви стратези и рекламни спецове, които се чудят каква гениалност да измислят, за да привлекат гласове. Всъщност, най-истинската кампания се прави от хората, които ще гласуват. Техният глас ражда най-истинските послания и казва най-големите истини.

В този смисъл, Коалиция КОЙ (18 в бюлетината) беше впечатлена от една кратка реплика на наш читател по въпроса за колонизацията на България, и за това, че дори минералната ни вода я бутилира чужда корпорация, и ни я продава. Ето какво написа активният гражданин М.Василев:

Всичката е такава!Баща ми прокарваше трасетата на електропроводите, сега ЧЕЗ ми го продават, аз със дядо ми съм вадил камъни от каптажите за вода, сега ми я продават от Софийска Вода (тя е френска – бел.ред.) ….ама ние сме си за еб…,че ги търпим, но то пък революции стават с млади хора, да ама ги прогониха!
Какво по-ясно и по-кратко може да се каже? Може ли политически стратег или комбинатор да измисли по-ясно и по-убедително послание, което казва всичко за трагедията на страната в 2 изречения?

Политиканите много обичат да говорят по много. И обикновено нищо да не казват. Народът говори малко, и казва всичко.

Коалиция КОЙ изразява възхищението си от граждани като г-н Василев, и уверява, че ще бъде на висотата на очакванията им, ако се превърне в значима политическа сила… А с колонизацията и с това чужбинци да ни продават собствените ни ток и вода – с това ще се свърши много бързо. Гарантираме Ви, г-н Василев. Електропроводите на баща ви, ще бъдат ваши, както и трябва да бъде…

Коалиция КОЙ – №18 в бюлетината

Публикувано в Политически позиции. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *