Турция ще ни нападне до месеци

Image result for ердоган българияНе знам давате ли си сметка, но след 27 години, България за пръв път си изтегля посланика от Турция, както и гони турски шпиони. А Ахмед Доган зае анти-турска позиция. Коалиция КОЙ предупреждава, че всичко това са признаци за нещо далеч по-голямо и опасно, което ни приближава.

Пред очите ни е видимата част на проблема. Ние ще ви допълним невидимата. Анализът на нашите експерти по външнополитически въпроси сочи, че Турция до месеци буквално ще нахлуе в България. Военно.

Това е факт, който вероятно поне част от политиците знаят, и в момента се чудят какво да правят. Доган е уплашен, че дойде ли Ердоган, му свършва царството. В България той е непоклатим, но с 400 хиляди гласа в Турция дори няма да влезе в парламента. Освен това, подобни местни лидери не са обичани от диктаторите, и ще е сред първите арестувани.

Турските шпиони отдавна е ясно, че ги има. Но до сега следвахме съглашателска политика на затваряне на очите. Само че, ако работата се размирисва, е нормално да реагираме. Същата е ситуацията и с посланика ни Надежда Неински, която реално е откровен туркофил. Води политика в полза на Ердоган и представлява неговите интереси в България, а не българските в Турция. Това да я изтеглят „за консултации“ е най-простото, което можем да направим, за да намалим влиянието на Ердоган.

Най-вероятно в скоро време предстоят и други защитни действия. ДОСТ няма да бъдат допуснати в парламента. Може да се очаква и най-сетне държавата да се заеме да изпълни решенията на собствения си Върховен съд, и да възстанови Недим Генджев начело на Главно мюфтийство. Генджев е агент на ДС и е враг на Турция, което е по-добре от настоящото мюфтийство, което е турска агентура и назначава турски мюфтии по места.

Но по-важното е друго.

Ще ни нападне ли Турция?

Почти сигурно „Да“. Просто защото самата Турция е във всеобхватна катастрофа – икономическа и политическа, и има нужда от голям успех, за да спечели време. Единствените бързи големи успехи познати в историята, са военните завоевания. Турция няма време да ни окупира икономически. Освен това, самата нейна икономика е в криза, която очевидно ще продължи да се задълбочава. Това ще доведе до изтегляне на инвестиции от чужбина. Точно както се случи например с гръцката инвазия в България, която се срути след срутването на гръцката икономика. Разпродадоха си банки, телекоми, всичко. Същото ще стане и с Турция. Ще разпродадат изкупеното тук, просто защото закъсват, и ще им трябват пари.

България е едниственото „меко място“, където Ердоган може да окупира безнаказано. В Сирия очевидно не може да стъпи, тя е територия на Путин. С кюрдите той си е във война, на която не и се вижда краят. Гърция е тежко въоръжена, в подготовка именно за война с Турция. Тя само чака своя шанс. Армения е под закрилата на Русия.

Реално единствената посока, в която Ердоган може да настъпи, е България. Напълно разоръжена страна, почти без армия, и от която на никой в Европа не се интересува. Скарана с Русия, т.е. без съюзници.

Масовите ислямизации на Балканите през 16-17 век са свързани с проблеми в Османската империя и опити да се отвлича вниманието. Затова започват помюсюлманчвания на християните. Сега е същото.

Коалиция КОЙ призовава за незабавна обща мобилизация на обществото, превъоръжаване на армията, основно със сухопътно въоръжение местно производство, свикване на запасняците за няколко седмични лагери за преподготовка, както и военно обучение на неминалите военна служба. Също добре е да незабавно да подобрим отношенията с Русия.

Страната е във военна ситуация, изборите са за физическото и спасяване, а не за текущата политическа конюнктура…

Коалиция КОЙ – №18 в бюлетината…

Публикувано в Политически позиции. Постоянна връзка.

34 отговора към Турция ще ни нападне до месеци

 1. Vaлентин каза:

  Не сме толкова беззащитни,колкото е представено в статията…. През комунизма- доста секретни бази се изградиха и те са си действащи.Ракетните ни войски,ще стопят чалмите….

  • Символ каза:

   От тях нищо не е останало през 27 години демокрация и разорение.

  • udjs каза:

   Валентине,ракетните ни войски са там,където са и ракетите ни СС,нарязани на скраб,в небитието!Разчитаме само на далновидността на проф.Божидар Димитров,оставил си една ракета СС във музея!

 2. Стефан Димитров каза:

  Просто и лесно!!! Тези язовири в южна българия защо са направени? И докога ще чакаме да раздават калашниците и ерпегетата пък да заповяда Гьотверена!

  • udjs каза:

   Те ще ги раздават,но на тези дето влязоха в България през турската граница и ги нарекоха „бежанци“!За тях са предназначени калашниците!Не напразно повечето ги настаняват във бивши български казарми!Стефане,Стефане,докато българските мъже са толкова наивни като теб,нищо добро не я чака майка България!

 3. методакис каза:

  Много ми е интересно кой ще поеме отговорност за тази фалшова информация

  • Коалиция "Кой" каза:

   Дали е фалшива?

   • Lozy каза:

    Абсолютно фалшива.Някой пак използва Турция за да си оплете кошницата в Българската политика.

   • Петър каза:

    Докажи че е истинска а не само да всяваш страх и паника на този и без това уплашен до смърт народ ясно ли ти е

    • Коалиция "Кой" каза:

     Докажи ти, че не е истина. По-добре рано предупреден, отколкото изненадан по бели гащи. Сложи си ръка на сърцето и кажи вярваш ли, че няма заплаха?

     • udjs каза:

      Петър ще го докаже ,че е истина,като за всеки случай,като истински мъж избяга зад граница!

     • Веселин каза:

      Май на там отиват нещата.

     • Иванов каза:

      Има и то реално голяма, само слепец и продажниците казват че няма

  • udjs каза:

   Драги гръцки съседе,питай за това дали е фалшива,твоят премиер Ципрас,да видим какво ще ти отговари!

  • четец каза:

   Как кой ?!? – коалиция ‘Кой’.

  • Иванов каза:

   Не е фалшива, много работи се крият… Бойко е сключи сделка с турчина,иначе за какво ходеше редовно там

 4. Снежина каза:

  Недай Боже да се сбъднат пророчествата на Ванга и Слава Севрюкова!“Политиците ни ще се стреснат чак тогава,когато Турция откъсне голямо парче от България.“

  • udjs каза:

   Ще се стреснат и да даде господ да избягат на запад,където ги чакат за да ги оберат!Само така ще се спасим от тази чума!

  • Иванов каза:

   На път да да се сбъднат.партията на краставото куче Местан ще изиграе ролята за това

 5. Тихомир каза:

  Това е ясно за този, който може да прави прогнози и шахмата като игра му е хоби. Българите сме древен народ, но сме характерни и с многото си предатели. Изопъчаването на действителността, под маската на „политкоректност“ от политиците е причина за днешната действителност. Няма следствие без причина – Философска мисъл. Винаги може да се намери изход при безисходица, само трябва да сработи инстинктът за самосъхранение на нацията. За да се излекува една болест, трябва да се открие причината за заболяването, а не да се лекува безуспешно с лекарства, които по някога увреждат много повече организма. И, умишленото заразяване на дадено общество от друго общество, с изкуствено-създадена болест като феминизма, преследва нечии цели, които са трудно забележими от обикновените хора. Без репродукция на човешки фактор, всяко общество загива. За това въпросът е:
  1. Коя е причината за демографския срив у нас и защо проблемът не може да се реши?
  2. Какво причини на българите феминизмът, чии интереси обслужва, и защо патриархалният начин на живот бе заклеймен насилствено от системата, като остарял и непригоден за възприемане?
  3. Защо там където жените не се допускат до лостовете на властта и не им се дават неограничени права, както при нас, репродукцията в човешки фактор прогресивно нараства и обществата с този начин на живот, завземат все повече територия от обитаемата по света?
  Ако можете да отговорите на тези простички въпроси, може би ще се намери и изход в безисходицата!
  Поздрави!

 6. Зевс каза:

  И???? Ко, не!!! И всичко това само и само провокации за изборите, защото някои губят позиции и не искат да оставят кокала. Но, има едно правило на този свят и ти гласи “ Всяко начало си има край“!!!!!

 7. 6amara каза:

  Ше ви еба в АНЛИзаторите

 8. Тодор каза:

  Държавата ни е членка на ЕС и най вече на НАТО,което ни гарантира известна доза сигурност.Но това не значи че в твърдението на Коалиция „Кой“ няма логика.Ако се върнем назад в историята ще видим че винаги сме взимали грешната страна в международните конфликти и войни.Мисля че случаят с нашата политика е идентичен и пак сме на погрешната страна.

  • Петрова каза:

   Нищо не гарантира. Във войната Турция- Гърция кой се намеси, когатотурците клаха и изселваха гърци? Две натовски държави се сдърпали, голяма работа. Ние дори нямаме имиджа на Гърция.

  • Иванов каза:

   Тодоре какво ти гарантира НАТО и ЕС едните ти свалиха гащите като те разоръжиха и нарязаха ракетите които спираха турските домогвания. ЕС чрез Меркел и сие+Ердоган ти вкараха въоръжени „мигранти“ кое ти се струва сигурно….

 9. Антоанета Багаева каза:

  Кой, ти си гаден нашественик в моя територия. Кой те пусна тук? Махай се, гади ми се от такива като теб.

 10. СТОЯН каза:

  Е пак ще сме под турско -така е щом нямаме никаква армия и тази които се води армия е необучена, няма и запас ,абе напрово със свалени гащи благодарение на шепа умници -предатели.Служил съм в Звездец под.70150-3000 души ,само този полк можеше да пази границата с месеци, СЕГА Е САМО РУИНИ.

 11. Андрей Божилов каза:

  коалиция “КОЙ“- олицетворение на прозорливостта … и нещо друго . Тя-простотията по хората си ходи !

 12. Альоша каза:

  Реалноста уви е такава- водим политика на „свалени гащи“ и „втвърдена“ дипломация!?. Не уважаваме освободителите си и старите хора. За един и същи стаж в България и Турция нашите сънародници получават там 10 пъти по-високи пенсии. Земеделската земя вече е собственост на турски граждани- повече от 50%…. Институциите ни не работят и населението ни по брой е колкото един от кварталите на Истамбул но депутатите ни се държат така все едно са в камарата на лордовете….В този дух всеки може да продължи до безкрай – необходима е една искра за да се повтори варианта от Кипър…

 13. Бардак О'Баня каза:

  Според мен статията е с предизборно пропаганден характер, преувеличена е, но има и известна доза истина. Цялото население на България да се военизира пак няма да е в състояние да се противопостави на Турция. Погледнете записите на военният ни парад провден наскоро и този от преди 28 години. Ще видите следното – една и съща техника, само, че тогава е била нова, а сега е антикварна и доста понамаляла. Врага не е толкова външен колкото вътрешен. Аз обаче не съм видял, някой да обещае съд или линч за всички тези отговорни за сегашното положение защото гарван гарвану око не вади. Така, че аз няма да гласувам. Нямаме армия, нямаме здравеопазване, нямаме образование защото нямаме средства, не защото сме бедни, а защото нямаме народ. И честно казано на мен ми е все тая дали ще ни оправлява Ердоган, Баба Меркел или Росенчо, защото аз не притежавам политическа или икономическа власт за която да треперя, че ще загубя. Нека треперят тези които крадоха те имат какво да губят.

  • Бардак О'Баня каза:

   Сега видях, че съм праснал Оправлява, вместо управлява, но то май си е баш така

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *